Heb je net je rijbewijs gehaald. Je wilt op vakantie? Maar je wilt wel met de auto naar het vliegveld rijden en daar vervolgens parkeren. Met je service van Parkago kan je nu snel en zorgvuldig parkeer plekken vergelijken welke het goedkoopste is en of je dichtbij de vertrekhal wil parkeren of wat veder maar houd hier rekening mee dat hier meer kosten zijn aan verbonden.

Het is allemaal even spannend je hebt net je rijbewijs gehaald. Dus je moet nog ervaring op doen. Het is allemaal nieuw om zonder rij instructeur te rijden. Die je helpt bij het kijken of je kan of tips geeft. Het is ook goed om zelf met de auto een weekendje weg te gaan. Bijvoorbeeld naar Limburg. Dit kan natuurlijk met de auto. Dan maar je gelijk even mee 2 uurtjes rijden. En hoe dat is in verschillende steden te rijden.

Als je een beginnende rijder bent is het allemaal nieuw. Dus ook het parkeren bij een vliegveld waar je op moet letten dat je niet te veel betaald en dat het ook vertrouwbaar is. Parkago is actief sinds 2013. Vaak kan je alleen bij een aanbieder heb je een overzicht van een luchthaven, maar bij Parkago heb je verschillende door heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Parkago heeft een groot aanbod van aanbieders. Ze hebben een selectie gemaakt van snel, goedkoop en betrouwbaar. Zodat jij ze kunt vergelijken aan de had van service, prijs en transfertijd. En niet meer op die andere dingen hoeft te kijken. De duurste periode om te parkeren is natuurlijk de zomervakantie. Daarom is het slim voor studenten om in een andere periode op vakantie te gaan. Omdat een vakantie al vrij prijzig is. Bijvoorbeeld in de herfstvakantie te boeken. En ook gelijk een parkeer plek te reserveren.